Psihosocijalni savjetnik, MSc

Psihosocijalni savjetnik, magistarsko znanstveni studij

 

Jedan od temeljnih stupova NLP-a je imati cilj ispred sebe, biti fleksibilan na putu prema cilju i te imati izoštrena čula. Od samog početka našeg rada znali smo gdje idemo, što želimo postići i koje su naše vrijednosti. Osnivanjem Hrvatske Asocijacije za NLP i Hrvatske Asocijacije za Zdravstvenu pedagogiju pod vodstvom i jedinom osnivačicom Dr. Nade Kaiser koja ima viziju, misiju i cilj svoga rada i djelovanja- sada smo tu gdje smo planirali biti i s jasnom slikom gdje ćemo biti.

Ovo dolje su naši prvi edukanti (studenti) Magistarskog znanstvenog studija Psihosocijalni savjetnik, studij koji se provodi u kooperaciji sa sveučilištem u Grazu UNI Graz, drugo najstarije sveučilište u Austriji i jedno od najvećih u zemlji s 30.000 studenata i 4.700 zaposlenika. Pri sveučilištu u Grazu djeluje ustanova UNI for LIFE specijalizirana za izvanredno usavršavanje i daljnje obrazovanje sa sveučilišnim diplomom prvenstveno namijenjeno osobama uz rad.

Studentima preostaje još službena obrana masterskog znanstvenog rada, a mi se već sad pripremamo na sljedeće korake a vezano za proširenje kooperacije sa sveučilištem i upisom nove generacije budući MSc Psihosocijalnih savjetnika.

Ako ste zainteresirani za profesionalnim usavršavanjem na području psihosocijalnog savjetovanja a priznatom sveučilišnom diplomom renomiranog fakulteta, obratite nam se na sljedeće kontakte:

  • an.nada.kaiser@gmail.com
  • +385 (0) 98 322 260

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *