mindfulness intensive 'in-me'

Stari Cherokee podučavao je unuka o životu: ”U meni se vodi borba. To je strašna borba između dva vuka. Jedan je zao – on je gnjev, zavist, tuga, žaljenje, pohlepa, krivnja, laž, superiornost, ego. Drugi je dobar – on je radost, mir, ljubav, nada, poniznost, ljubaznost, empatija, velikodušnost, istina, suosjećanje i vjera. Ista borba se odvija i u tebi – i u svim ostalim ljudima. “
Unuk je razmišljao o tome minutu, a zatim upitao djeda: “Koji vuk će pobijediti?
Onaj kojega hraniš”, odgovorio je stari Cherokee.

Danas je svijetu potrebno više Mindfulnessa u načinu na koji ljudi tretiraju sebe i druge, za više sklada, mira i međusobnog razumijevanja.
Ako uživate u jogi, disanju, meditaciji, skeniranju tijela i vođenim fantazijama a ujedno ste NLP Trener pozivamo vas na jedinstvenu edukaciju ‘Mindfulness Intensive, In-Me‘.

NLP sadržava sjajne alate za intenziviranje uobičajenih standardnih Mindefulness treninga. Mindefulness i NLP zajednički se bave poboljšanjem zdravlja i zadovoljstva u životu, razumijevanju i slušanju svog tijela, izgradnji unutarnjeg duševnog mira, s ciljem: biti povezan sa svojim istinskim JA, živjeti iz svog izvora, biti ovdje i sada- usredočiti svoju svjesnost na sadašnji trenutak bez prosuđivanja, te uspješno se nositi sa stresom u svakodnevnom životu.

Jedinstveni trening koji kombinira NLP + Coaching + Mindfulness

NLP

NLP Miltonov Model; NLP Meta-Model , Generiranje novog ponašanja, NLP tri pozicije, VAKOG; NLP aksiomi.

Coaching

Podržati druge u pronalaženju i razvoju vlastitih sposobnosti i vještina, sistemsko razmišljanje = pojava i simptom upućuje u smjeru rješenja, ICI Coaching osnovni pristup = podrška sudionicima u razvoju resursa.

Mindfulness

Razvoj unutarnje slobode i sreće, svjesnost misli, osjećaja, opažanja i ponašanja, rad na negativnim mislima, ophođenje prema sebi i drugima sa svjesnom ljubavlju, biti u kontaktu sa svojim srcem, prijateljstvo između svjesnog i nesvjesnog (…).

Ono o čemu stalno iznova razmišljate postaje jače. Osjećaji koje ste navikli hraniti postaju jači. Ono što držite u fokusu postaje jače. Ono što vježbate postaje jače. Uz Mindefulness, NLP i Coaching možete odlučiti i vježbati ono što želite da postane jače.

CILJEVI EDUKACIJE

 • razvoj unutarnje slobode i sreće
 • svjesnost misli, osjećaja, opažanja i ponašanja
 • rad na negativnim mislima (Automatic Negative Thoughts)
 • ophođenje prema sebi i drugima sa svjesnom ljubavlju
 • biti u kontaktu sa svojim srcem
 • prijateljstvo između svjesnog i nesvjesnog
 • Mindfulness prema osjećaju smirenosti, postizanju uzvišene energije, osjećaju samilosti, povećanju vlastitih performansi, smanjenju boli.

U NLP Mindfulness treninzima koristimo također:

 • vođene trans fantazije
 • osnažavajuće vježbe iz joge
 • Mindfulness slušanje jednih drugih u grupi bez prosuđivanja
 • zahvalnost/praštanje/empatija
 • meditativne vježbe disanja.
mandala

SADRŽAJ EDUKACIJE

hrvatska asocijacija za zdravstvenu pedagogiju

Adresa: Petrova 6c, Zagreb
Email: an.nada.kaiser@gmail.com

Naše stranice

Kontaktirajte nas