Sve više i više ljudi prepoznaje važnost poduzimanja mjera za zaštitu zdravlja i kvalitete života, no zbog zahtjevnog načina života i povećanje razina stresa izazvanih svakodnevnim izazovima to teško mogu učiniti sami. Stoga se sve više pokazuje potreba za školovanim, kompetentnim i, prije svega, dostupnim stručnjacima koji će im u tome pomoći jednako koliko ih u tim nastojanjima i pratiti.

Cilj HRVATSKE ASOCIJACIJE ZA ZDRAVSTVENU PEDAGOGIJU  je educirati i osposobiti mlade ljude za nova zanimanja kako bi pomogli drugima u postizanju i održavanju zdravlja.

EDUKACIJE

AUTOGENI TRENING

PROGRESIVNA RELAKSACIJA MIŠIĆA

WORK-HEALTH-BALANCE

MINDFULNESS

VODITELJI EDUKACIJE

Učitelj utječe na vječnost: on nikada ne može znati gdje njegov utjecaj prestaje. ( H. Adams)

nada kaiser

Dr. Nada Kaiser

psihoterapeutkinja (ECP i WCPC – europski i svjetski certifikat za psihoterapiju) i edukatorica na području psihičkog zdravlja i pedagogije, Dipl. Zdravstveni pedagog, Dipl. Socijalni pedagog, voditeljica centra za edukacije NLP & Coaching akademija

Babak Kaweh

Prof. Babak Kaweh

međunarodno priznati stručnjak na području savjetovanja i psihoterapije, ujedno i osnivač Instituta za edukaciju „Životni i socijalni savjetnik“, „Zdravstveni pedagog“ te drugih na ovome području relevantnih edukacija.

nielsen

Dr. Karl Nielsen

predsjednik, osnivač i član uprave: IN, ICI, WHO, WSCO. Dekan na fakultetu psihologije ‘Universidad Central de Nicaragua’. Predsjednik njemačke asocijacije za psihoterapiju. Osnivač treninga ‘Mindfulness Intensive, In-Me‘.

hrvatska asocijacija za zdravstvenu pedagogiju

Adresa: Petrova 6c, Zagreb
Email: an.nada.kaiser@gmail.com

Naše stranice

Kontaktirajte nas